VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

VKJ Dakwerken

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding, daar sta ik 100% voor. Neem nu contact op.

Contacteer ons

TIMMERWERKEN

Timmerwerken voor de constructie van uw dak

Dakwerken zijn onze specialiteit, en dat merkt u. We kunnen alle werken in verband met uw dak uitvoeren. En dus ook timmerwerken van alle soorten. Aarzel niet ons te contacteren met uw specifieke vraag. 

Voor al onze werken gebruiken wij de houtsort Oregon. Deze is duurder dan Roodnoorse den en Epicia, maar ook de sterkste houtsoort. Wij voorzien een behandeling met de nodige houtbeschermingsproducten, gedrenkt of geïnjecteerd onder hoge druk. Oregon is bij ons verkrijgbaar in grotere lengtes dan andere houtsoorten. 

Benieuwd wat wij voor uw dak kunnen doen? Neem contact op om uw houten dakconstructie of renovatie ervan verder te bespreken. Samen bespreken we uw plannen en zoeken we naar oplossingen voor de uitwerking ervan. VKJ Dakwerken, professioneel plaatser van hellende dakenplatte dakenzinkwerkengevelbekledingisolatie en algemene renovaties, werkt met vrijblijvende offertes.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte