VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

VKJ Dakwerken

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding, daar sta ik 100% voor. Neem nu contact op.

Contacteer ons

Recent werk

Benieuwd hoe VKJ Dakwerken te werk gaat? Bekijk op deze pagina onze realisaties in regio Antwerpen en ontdek wat we voor uw dak of renovatie kunnen betekenen. Neem contact op voor meer info of voor een vrijblijvende offerte na opmetingen.

Onze realisaties
VKJ Dakwerken legt een bijzondere expertise aan de dag voor het bouwen en renoveren van hellende daken in regio Antwerpen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.
In samenspraak met u, kiezen we voor een duurzame oplossing voor uw dakbedekking. Uw plat dak wordt gelegd door stielmannen, met een feeling voor dakafwerking.
Of u nu voor een moderne of klassieke woning kiest, zinkwerken geven uw woning meer structuur en een exclusief karakter. Door invloed van uiteenlopende weersomstandigheden krijgt de zinklaag een gepatineerde kleur.
In het kader van de plaatsing van uw nieuw dak of dakrenovatie voert VKJ Dakwerken isolatiewerken in regio Antwerpen uit voor daken. We bekijken graag welk type dak u heeft en welke mogelijkheden er zijn.
Dakwerken is onze specialiteit, en dat merkt u. We kunnen alle werken in verband met uw dak uitvoeren. Hieronder vallen ook de timmerwerken, in regio Antwerpen gerealiseerd door VKJ Dakwerken.
Behalve dakwerken kan u eveneens een beroep doen op VKJ Dakwerken voor uw gevelbekleding in regio Antwerpen. Dit is mogelijk voor nieuwbouw of in het kader van een renovatieproject.
Zijn er naast het dak van uw woning ook nog andere zaken die u wilt laten aanpakken? VKJ Dakwerken kan u hiermee helpen. We doen namelijk ook allerlei renovatiewerken in regio Antwerpen.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte