VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

VKJ Dakwerken

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding, daar sta ik 100% voor. Neem nu contact op.

Contacteer ons

PLATTE DAKEN

Platte daken in epdm of roofing

Geen mogelijkheid tot hellend dak? Een plat dak gelegd door onze mannen met kennis van zaken biedt u evenveel comfort. Geen probleem voor Dakwerken VKJ, uiteraard zijn wij ook bedreven in het plaatsen van platte daken en dit zowel met EPDM als roofing. Alles in samenspraak en uiteraard met de nadruk op de meest duurzame oplossing. 

Ook platte daken hebben de voorbije decennia opnieuw aan populariteit gewonnen, aangezien ze vrij goedkoop zijn, makkelijk te isoleren zijn en bovendien lenen ze zich ertoe om meer ruimte te creëren in uw woning. Door uw dakwerken toe te vertrouwen aan Dakwerken VKJ bent u er zeker van dat alle werken volgens de regels van de kunst gebeuren. 

Hellende of platte daken? Geef deze complexe klus uit handen en geniet binnen een mum van tijd van een nieuw of hersteld dak dat in absolute topconditie wordt afgeleverd. 

EPDM

In de categorie van EPDM werken we met Resitrix, een robuuste gewapende EPDM die zorgt voor een betrouwbare afdichting. Het materiaal is UV-bestendig en de levensduur bedraagt maar liefst 60 jaar. U krijgt bovendien een garantie op het materiaal en het uitvoeren van de werken. 

ROOFING

Voor roofing werken wij met Derbigum. Dit materiaal wordt in volledige banen geplaatst met koudlijm en de naden worden gevlamlast. Het voordeel van koudlijm is dat de dikte optimaal kan gebruikt worden en niet weggebrand wordt. Derbigum is ook UV-bestendig en perfect beloopbaar. Enkel een specialist, zoals Jimmy van VKJ Dakwerken, legt de verschillende banen minutieus naast elkaar, zodat de aansluiting perfect is. De naden van de banen moeten perfect zijn afgewerkt, ook aan de hoeken en rond aansluitingen. Anders kan er een vochtophoping tussen de lagen ontstaan. 

Roofing leggen is vakwerk. Deze methode van dakbedekking voor platte daken beschermt uw huis tegen regen. Zodra er scheuren en barsten in de roofing komen, stijgt de kans op een lekkend dak. Controleer daarom jaarlijks de staat van uw dak en verwijder tijdig opgehoopt vuil. Een laag groenafval op het dak maakt bij vriesweer uw dak namelijk poreuzer. 

CONTACTEER ONS

VKJ Dakwerken bouwt en renoveert platte daken, en voert ook herstellingen uit. Wilt u ons inschakelen voor uw plat dak in regio Antwerpen? VKJ Dakwerken, professioneel plaatser van hellende dakenplatte dakenzinkwerkengevelbekledingisolatie en algemene renovaties, werkt met vrijblijvende offertes na opmetingen.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte