VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

VKJ Dakwerken

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding, daar sta ik 100% voor. Neem nu contact op.

Contacteer ons

Hellende daken

Opbouw tot afwerking van hellende daken

VKJ Dakwerken staat synoniem voor expertise bij de constructie en renovatie van hellende daken. Wij zijn actief in de regio Antwerpen en stellen onze ervaring ten dienste van zowel particulieren als bedrijven.

Uw hellend dak, ons vak

Een dak boven het hoofd hebben. Het is niet voor niets een gekend gezegde. Het zegt alleszins alles over het belang ervan. Wanneer het aanleggen of herstellen van het dak aan de beurt is, dan komen wij in het spel. Dakwerken VKJ voorziet u van een duurzaam dak boven uw hoofd. Koken kost geld, bouwen ook. Wij begrijpen als geen ander dat bouwwerken een serieuze hap uit uw budget betekenen. Wij staan dan ook voor concurrentiële prijzen. Ook juiste isolatie is van groot belang in de financiële puzzel. Wie goed isoleert nu, bespaart later handen vol geld. 

Hellende daken zijn onze specialiteit en dat komt goed uit, want hellende daken is nog steeds de meest gekozen vorm of het nu in pannen is, leien of golfplaten. De keuze voor hellende daken is niet logisch, schuine daken sluiten namelijk nauw aan bij alle mogelijke soorten bouwstijlen. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die niet enkel juist, maar ook voordelig werk levert? Mooi! Vertrouw dan op de expertise van VKJ Dakwerken.  

Uw voorkeur, onze wens

Wij zullen u te allen tijde bijstaan in de materialen van uw wens. Hedendaagse of landelijk? Strak of eerder klassiek? Bij ons is er een brede waaier aan keuzes van verschillende materialen voor de dakbedekking van hellende daken: 

Gebakken kleidakpannen – oerdegelijke pannen met een lange levensduur

Tegelpannen – vlakke pannen met een cottagelook

Betonpannen – keuze uit meerdere variaties

Sneldekpannen – voor een kleiner budget

Natuurleien – eeuwenoud natuurproduct met lange levensduur

Kunstleien – goedkoper alternatief voor natuurleie (vezelcementleien) 

Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren. VKJ Dakwerken, professioneel plaatser van hellende daken, platte daken, zinkwerken, gevelbekleding, isolatie en algemene renovaties, werkt met vrijblijvende offertes.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte