VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

VKJ Dakwerken

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding, daar sta ik 100% voor. Neem nu contact op.

Contacteer ons

ISOLATIEWERKEN

Isoleren? Da’s investeren!

Bij het plaatsen van een nieuw dak of evengoed in het geval van een dakrenovatie komen isolatiewerken altijd om de hoek loeren. In dat geval kan u vertrouwen op Dakwerken VKJ, wij bekijken graag welk type dak u heeft en wat de wensen zijn. 

De isolatiematerialen die we vandaag aanbieden zijn steeds van hoogstaande kwaliteit, want zelfs als uw dak reeds geïsoleerd is, kan het zijn dat verouderde isolatie niet langer het gewenste effect heeft. Bovendien ziet de overheid ziet er steeds strenger op toe dat alle huizen en daken geïsoleerd werden volgens de normen die vandaag gehanteerd worden. 

Door de steeds hogere energieprijzen groeit het belang van een goeie isolatie nog meer. Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele. Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst 30% van de warmte verloren gaan indien geen efficiënte dakisolatie. 

Isolatiewerken betalen zichzelf terug. Een gemiddeld gezin verdient de kosten van de dakisolatie terug op minder dan 5 jaar. Daarnaast verhoogt een lagere EPC waarde de waarde van de woning. Altijd interessant in geval van een doorverkoop. Ga voor een energiezuinige woning en teken voor een goed geïsoleerde en bijgevolg luchtdichte dakconstructie. Ook financieel zal u er de vruchten van plukken. 

Thermisch en akoestisch isoleren

Dakisolatie zorgt niet enkel voor een besparing op uw energiefactuur, het zorgt ook voor een betere leefomgeving. Want automatisch zullen er minder temperatuurschommelingen aanwezig zijn in uw huis en tijdens de warme zomermaanden zal het er ook frisser aanvoelen. Niet enkel op thermisch vlak is isolatie een goed idee, het zorgt ook voor een grote akoestische meerwaarde. Lawaaihinder van drukke straten, lawaaierige buren of overvliegende vliegtuigen kan u zo aanzienlijk verminderen. 

Schuine en platte daken isoleren

Schuine of platte daken, isoleren doen we ze bij Dakwerken VKJ allemaal. Wanneer we langs de binnenzijde van uw dak isolatie aanbrengen, leggen we meteen een mooie basis om later eventueel uw zolder te laten afwerken en ombouwen tot een volwaardige extra ruimte. Uw dak wordt door ons hoe dan ook tot in de puntjes verzorgd, geen hoekje of kantje is te moeilijk om te isoleren voor onze professionals. 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van isolatiewerken voor uw dak? Neem contact op met VKJ Dakwerken in Antwerpen voor bijkomende inlichtingen over isolatie, hellende daken, platte daken, zinkwerken, gevelbekleding, algemene renovatiewerken of een vrijblijvende offerte na opmetingen.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte