VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

VKJ Dakwerken

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding, daar sta ik 100% voor. Neem nu contact op.

Contacteer ons

Gevelbekleding

Nieuwe look voor uw gevel

Naast dakwerken kan u eveneens een beroep doen op VKJ Dakwerken voor uw gevelbekleding. Dit is mogelijk voor nieuwbouw of in het kader van een renovatieproject.

Het bekleden van uw gevel geeft het uitzicht van uw woning meteen een frisse, nieuwe look. Veel mensen kiezen dan ook voor gevelbekleding wanneer ze hun woning renoveren. Naast het esthetische aspect heeft gevelbekleding ook een praktische functie, namelijk het beschermen van uw gevel tegen invloeden van buitenaf. Op deze manier is gevelbekleding een goede oplossing om vocht binnenshuis te vermijden. 

Diverse soorten materialen

VKJ Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding met materialen zoals zink, leien, sidings, noem maar op. We plaatsen nagenoeg alle materiaalsoorten om uw gevel te bedekken. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over gevelbekleding, hellende dakenplatte dakenzinkwerkengevelbekledingisolatie of algemene renovaties.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte