VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

Uw partner in dakwerken in regio Antwerpen

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding

Is uw dak dringend aan vernieuwing toe? Bent u op zoek naar een dakwerker in het kader van uw nieuwbouw? Voor al uw dakwerken in regio Antwerpen zit u goed bij VKJ Dakwerken.

Contacteer ons

Onze diensten

We plaatsen en renoveren daken, en voeren eveneens allerlei herstellingen uit. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, kunt u ervan op aan dat geen enkel dak nog geheimen heeft voor ons.

Voor we van start gaan met uw werken, bekijken we samen met u welk eindresultaat u voor ogen heeft en overleggen we alle details. We werken steeds klantgericht en voorzien u van het nodige advies zodat u zelf eventueel ook aan de slag kunt gaan in de toekomst.

Onze realisaties
VKJ Dakwerken legt een bijzondere expertise aan de dag voor het bouwen en renoveren van hellende daken in regio Antwerpen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.
In samenspraak met u, kiezen we voor een duurzame oplossing voor uw dakbedekking. Uw plat dak wordt gelegd door stielmannen, met een feeling voor dakafwerking.
Of u nu voor een moderne of klassieke woning kiest, zinkwerken geven uw woning meer structuur en een exclusief karakter. Door invloed van uiteenlopende weersomstandigheden krijgt de zinklaag een gepatineerde kleur.
In het kader van de plaatsing van uw nieuw dak of dakrenovatie voert VKJ Dakwerken isolatiewerken in regio Antwerpen uit voor daken. We bekijken graag welk type dak u heeft en welke mogelijkheden er zijn.
Dakwerken is onze specialiteit, en dat merkt u. We kunnen alle werken in verband met uw dak uitvoeren. Hieronder vallen ook de timmerwerken, in regio Antwerpen gerealiseerd door VKJ Dakwerken.
Behalve dakwerken kan u eveneens een beroep doen op VKJ Dakwerken voor uw gevelbekleding in regio Antwerpen. Dit is mogelijk voor nieuwbouw of in het kader van een renovatieproject.
Zijn er naast het dak van uw woning ook nog andere zaken die u wilt laten aanpakken? VKJ Dakwerken kan u hiermee helpen. We doen namelijk ook allerlei renovatiewerken in regio Antwerpen.

Passie voor uw dak

VKJ Dakwerken is een jonge onderneming onder leiding van Jimmy Van Kemenade, zelfwerkend zaakvoerder en dakwerker met een passie voor dakwerken. Hij groeide als het ware op tussen de werven en volgde bovendien een opleiding tot dakwerker.

Met meer dan 26 jaar ervaring in de sector en 21 jaar ervaring als zelfstandige, staat zaakvoerder Jimmy van VKJ Dakwerken klaar om uw dak onder handen te nemen. Jimmy studeerde af als schrijnwerker op z’n 18de en is ondertussen al meer dan 25 jaar zelfstandig aan de slag als dakwerker. Dat kan enkel omdat het dak de passie is van Jimmy, omdat klanten vertrouwen hebben in hem en steeds tevreden de samenwerking afsluiten.

U kan bij ons in de eerste plaats terecht voor alles wat met dakwerken van hellende daken en platte daken te maken heeft. Van de dakconstructie en de timmerwerken, de isolatie, de dakbedekking en de afwerking met dakramen, koepels en regenwaterafvoer: we brengen uw dak van A tot Z in orde. We plaatsen ook zinken daken. Verder bent u eveneens bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van gevelbekleding en voor allerlei algemene renovatiewerken. We leveren kwalitatief werk dat ook op lange termijn mooi en degelijk blijft, en dit aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer realisaties

De dakwerker in regio Antwerpen

Regio Antwerpen

Regio Antwerpen

Is uw dak dringend aan vernieuwing toe of bent u op zoek naar een dakwerker in het kader van uw nieuwbouw? Voor al uw dakwerken in regio Antwerpen zit u goed bij VKJ Dakwerken.

26 jaar ervaring

26 jaar ervaring

Met meer dan 26 jaar ervaring in de sector en 21 jaar ervaring als zelfstandige, staat zaakvoerder Jimmy van VKJ Dakwerken klaar om uw dak onder handen te nemen.

Passie voor dakwerken

Passie voor dakwerken

VKJ Dakwerken is een jonge onderneming onder leiding van Jimmy Van Kemenade, zelfwerkend zaakvoerder en dakwerker met een ware passie voor dakwerken.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte