VKJ Dakwerken uit Berlaar · Realisaties

Dakwerker nodig? Bel ons 0496 26 99 45 of mail ons.

VKJ Dakwerken

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit en toewijding, daar sta ik 100% voor. Neem nu contact op.

Contacteer ons

Algemene renovatiewerken en verbouwingen

Zijn er naast het dak van uw woning ook nog andere zaken die u wilt laten aanpakken? VKJ Dakwerken kan u hiermee helpen. We doen namelijk ook allerlei andere renovatiewerken. 

Uw partner voor renovaties

Bij renoveren komt heel wat kijken, zeker als het om een grote verbouwing gaat. U kan dan ook vertrouwen op VKJ Dakwerken voor nagenoeg alle renovatietoepassingen. Wij zijn één aanspreekpunt voor onder andere: 

  • Dakwerken
  • Metselwerken
  • Funderingen
  • Isoleren
  • Vloeren leggen (soort vloer naar wens)
  • Schilderen en behangen
  • Afbraakwerken (afval wordt door ons weggebracht)

Tevens elektriciteitswerken kunnen voorzien worden door ons. Denk hierbij onder andere aan nieuwe kabels trekken, lichtpunten installeren en stopcontacten aanpassen. 

Aanpak op maat

Omdat elke verbouwing/renovatie anders is, stemmen wij onze werkwijze altijd af op uw wensen en specifieke noden. We kunnen daarenboven vlot samenwerken met uw architect, in het geval het om een grote verbouwing gaat. 

Heeft u plannen om te renoveren in regio Antwerpen? Neem gerust contact op met VKJ Dakwerken om uw renovatiewerken verder te bespreken. We bezorgen u graag een vrijblijvende offerte na opmetingen.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

VKJ Dakwerken werkt zowel in opdracht van particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact op voor meer informatie. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte na de nodige opmetingen bij u ter plaatse.

Vrijblijvende offerte